Acteerrollen


Traumschiff (Klubbb3)

Rol
: Florian Barner
Jaar: 2017
Foto’s: Gallery
Informatie: De jonge officier Florian Barner heeft een grote droom: In tegenstelling tot de plannen die Kapitein Burger met hem heeft, gaat zijn hart uit naar de band, die hij gestart is met twee andere crewleden van het schip, en daarmee op tournee wil gaan.

Florian en zijn “jongens” oefenen tijdens hun dienstijden zo hard en indrukwekkend dat Cruisevaartdirekteur Schifferle de jongens uitnodigt voor het Gala. Voor Florian is het duidelijk, nu is het uur der waarheid gekomen!

 

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

König der Herzen
konigderherzenRol: Florian König
Jaar: 2005
Foto’s: Gallery
Informatie: Florian König werkt als junior redacteur bij “Ausseer Boten”. Met zijn flair voor levensverhalen van ambitieuze verslaggever heeft Florian al snel de harten van zijn lezers gewonnen.

Wanneer een kind te vondeling word gelegd in het vondelingenluik van het ziekenhuis in Bad Aussee, maakt Florian daar een artikel over, en zorgt voor een overweldigend respons van lezers. Editor Caroline Moss Bichler past het verhaal aan zoals de lezer het wil en zo gaat het verhaal verder.

Dus zet Florian zijn onderzoek voort, en komt er achter dat de wanhopige moeder van de vondeling, Jutta Lechner hopeloos verliefd is op de jonge Thomas Gschintzer. De liefde van de liefde van de twee heeft geen schijn van kans, want tussen Jutta’s vader, Armin, en de oude Alois Gschnitzer smeult nog een oud familie conflict. Florian’s artikelen overwegen de versteende vaders om de strijdbijl te begraven. Het verhaal brengt Florian bij zijn eigen column in de krant. “König der Herzen”

Klik op de foto om originele grootte te bekijken Klik op de foto om originele grootte te bekijken

 

Musical “Elisabeth”
E001Rol
: Tod
Jaar: 2006
Foto’sGallery
Informatie: In 2006 vertolkte Florian de rol van Tod in de Duitse versie van de musical Elisabeth. In 2014, in 1 van Florian zijn grote tv shows, zongen Pia Douwes en Florian Silbereisen wederom samen een Elisabeth Medley.
Elisabeth Medley (YouTube) 

Floastod02 Floastod01

HOME | BACK