Florian Silbereisen Fansite


 

Wij hebben geen geheimen voor elkaar...

November 8, 2016

2284175316-13Het gaat hard voor Klubbb3, het schlagertrio gevormd door Christoff (40), Jan Smit (30) en Florian Silbereisen (35). Hun debuutalbum ‘Vorsicht Unzensiert!’ is meteen goed voor goud, zowel in België als in Duitsland. In maart volgt een eerste tournee.

Klubbb3 ontstond tijdens één van Christtoffs concerten in Hasselt. ‘Ik had Jan Smit en Florian Silbereisen uitgenodigd  voor mijn show’ vertelt hij. ‘We hebben toen samen gezongen. Een geweldige ervaring, die ons deed verlangen naar meer. Al was ons eerste album opnemen geen sinecur. We hebben het alle drie druk, waardoor we de eerste dag meteen tien nummers hebben ingezongen. Doodop waren we.’

Jullie zijn als soloartiest al succesvol. Waarom dit erbij?
Jan: Waarom niet? We zijn dol op muziek, schieten goed met elkaar op… En mislukt het, dan is het maar zo. Als we er maar plezier aan beleven.
Christoff: En dat doen we. Dat ‘Vorsicht Unzensiert!’ meteen doorstootte naar de top van de verkooplijst, geeft aan dat we met Klubbb3 iets speciaals brengen.

Zijn jullie in het echte leven vrienden?
Jan: Absoluut, Florian ken ik al achttien jaar, Christoff tien jaar. Wij zijn als het ware samen opgegroeid en hebben geen geheimen voor elkaar.
Christoff: We zijn als broers, staan altijd kalar voor de anderen.
Florian: We kunnen onszelf zijn bij elkaar, da’s belangrijk. En als één van ons geen goed gevoel heeft bij een nummer dan laten we dat vallen.

Op 14 april staan jullie in de Lotto Arena. Wat mogen we verwachten?
Florian: Eén grote schlager-party, met alles erop en eraan. Muziek, dans, acrobatie… Een waar spektakel.
Jan: Met nummers uit dit eerste album, maar ook nieuw materiaal. en een aantal gasten, onder wie DJ Ötzi.

Zo’n show in elkaar boksen kan niet simpel zijn, aangezien jullie elk in een ander land wonen.
Jan: Gelukkig hebben we allemaal een manager die dat prima voor ons regelt. Zo vlogen we zopas naar Portugal voor opnamen. Ik vanuit Amsterdam, Christof vanuit Brusel en Florian vanuit München. ‘t Was een blij weerzien.

HOME | BACK

. . .19 Views
19 Views
22 Views
20 Views
21 Views
21 Views
18 Views
16 Views
15 Views
20 Views
21 Views
20 Views
26 Views
26 Views
34 Views
Visit our Photo Archive for over 11,000 photos and growing! » Visit Gallery Now!