FAQ

Ik krijg op mijn facebook pagina vaak berichten gericht aan Florian zelf, na aanleiding daarvan heb ik deze FAQ pagina gemaakt.

Is dit de officiële site van Florian?
Deze site is niet de officiële site van Florian, deze site is gemaakt door een fan voor fans, hoewel ik hem graag officieel zou krijgen hoor, maar dat is waarschijnlijk een ‘ver van mijn bed show’…. Zijn officiële website vind je hier.

Heeft Florian ook een adres of een postbus?
Florian zal ongetwijfeld wel een eigen adres hebben, daar ik die niet weet kan ik je ook niet aan zijn adres helpen, wel kun je op zijn officiële site het adres van zijn management vinden, een brief met gefrankeerde envelop is wenselijk, vanwege het terugsturen, maar regel dan wel Duitse postzegels om je brief terug te kunnen laten sturen, met Nederlandse postzegels kan ik je garanderen dat je nooit wat terug krijgt.

Florian is Duits, waarom is je site niet in het Duits?
Mijn Duits gaat enorm vooruit, maar ik heb zo’n slechte Duitse grammatica, dat deze fansite in het Duits er gewoonweg niet in zit :). Wel zitten er in de sidebar links translate buttons, zodat mensen die van buiten Nederland deze site bezoeken toch nog deze site enigszins begrijpen.

Waar en wanneer treedt Klubbb3 op bij de tour?
Ik weet helaas net zoveel als jullie :)! Zodra ik meer weet lees je dat uiteraard hier!

Waarom komt Florian met zijn nieuwe programma’s niet op de ARD, en wel op de MDR?
Florian heeft naar het schijnt een contract om programma’s te presenteren bij de Duitse televisieomroep MDR. Niet iedereen ontvangt MDR, maar natuurlijk zijn ze ook online te volgen! 26 november 2016 is Florian weer te bewonderen op de ARD met ‘Adventsfest Der 10000 Lichter’.

Ken je Florian persoonlijk?
Nee, ik heb de eer gehad hem twee keer live te zien tijdens Das Beste Der Feste, en mocht op de foto, maar dat is alles. Al lijkt het mij overigens wel een tof idee om hem persoonlijk te kennen, al is het maar vanwege deze site :p…

Weet Florian van deze site af en heeft hij deze site al eens gezien?
Ik heb hem tijdens de signeersessie na Das Beste Der Feste wel een aantal keer de link gegeven, ook reageer ik altijd met de Facebook pagina van deze site op zijn berichten op zijn Facebook, maar verder weet ik niet of hij deze site ook bezocht heeft, waarschijnlijk zullen we het antwoord ook nooit weten :). En als hij de site kent, zal hij zeker weten waarderen dat er een Fansite voor hem gemaakt is!

Waarom beantwoord Florian nooit vragen van zijn fans op Facebook?
Florian heeft ooit in een interview gezegt dat alleen zijn vrienden zijn telefoonnummer hebben, zijn fans kunnen hem altijd zien tijdens zijn shows :)! Maar ik weet zeker dat hij al jullie berichten leest, en het zeer waardeert dat we reageren :)!

Heeft Florian nog andere Social Media?
Florian heeft alleen een Facebook, en daarbij vraag ik me nog weleens af of hij zelf alles plaats of dat laat doen…. Alle Social Media, zoals Instagram, Twitter etc. gebruikt Florian niet, als je denkt dat je door Florian op die soorten Social Media wordt gevolgd, dan is dat een fake account!

Waarom zien we hem op Facebook nooit privé met zijn vriendin Helene Fischer?
Hij houd privé nou eenmaal gescheiden, laten we er ook niet om zeuren, laat het zijn zoals dat is, we zijn immers fan van Florian en niet van het stel samen :)…

Hebben jullie nog meer vragen? Neem dan contact op doormiddel van een email te sturen naar: marijke@florian-silbereisenfan.net

HOME | BACK