Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Nov 27, 2016

Das Adventsfest der 100.000 Lichter

Gisteren is met het programma Das Adventsfest der 100.000 Lichter de advent begonnen, de vier weken voor kerstmis, op de ARD presenteeerde Florian Das Adventsfest, er werd gezongen, met vooral erg veel humor maar ook met een traan, maar het was heel erg leuk om dit eens gezien te hebben, ik keek het voor het eerst! Vanaf nu weet je dat de kerst er aankomt, vooral als je dit programma hebt gezien! Voor wie het nog niet gezien heeft, ik raad je aan om het echt te kijken, je zit gegarandeerd drie uur lang te kijken. Hoewel ik zelf in het begin dacht, als dit zo 3 uur lang moet duren dan zapp ik hem over naar een andere zender, ook al is het Florian waar ik naar kijk ;), maar gelukkig heb ik dat niet gedaan :)!

Hier onder wat foto’s!

004.jpg 003.jpg 001.jpg 005.jpg 010.jpg

[feather_share]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.