Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Oct 16, 2022

Das adventsfest der 100.000 Lichter word op een andere datum uitgezonden

Normaal komt Das Adventsfest der 100.000 Lichter altijd op de zaterdag voor de Eerste Adventsdag. Maar dit jaar is de datum van Das Advetnsfest verzet naar de vrijdag voor de Tweede Adventsdag. En word het dus uitgezonden op 2 december 2022, de rede dat het op deze datum word uitgezonden is onder andere het WK voetbal dat op zaterdag word uitgezonden. Wanneervoor Das Adventsfest tickets te verkrijgen zijn is nog onbekend, mogelijk word deze wel opgenomen in Leipzig.

Traumschiff Lappland

Zaterdag 20 november om 20:15u op ZDF komt Das Traumschiff Lappland!

Met Lapland gaat het “Traumschif” waarschijnlijk op weg naar een van de meest indrukwekkende Scandinavische landschappen. De bijzondere magie van het noorderlicht, husky-sleetochten in de vrieskou door kilometers besneeuwde landschappen of het beroemde Santa Claus Village vormen de bijzondere magie van dit land (dat overigens meer rendieren dan mensen heeft). Filmen vond voornamelijk plaats in Rovaniemi en Levi, maar ook in Kemi en Kittilä.


Das Grosse Schlagerjubiläum 2022 – Auf die nächsten 100

Op zaterdag 22 oktober om 20:15u op ARD komt Das Grosse Schlagerjubiläum! Deze show word op vrijdag 21 opgenomen vanuit Leipzig. Tickets vind je bij Eventim.de.

Der Grosse Schlagerabschied!

Deze word eveneens opgenomen in Leipzig op zaterdag 22 oktober, wanneer dit op tv word uitgezonden is nog niet bekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.