Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Apr 6, 2016

Das Beste Der Feste Köln – Part 2

Ik heb helaas wat computer problemen, daar door duurde het langer dan gepland, maar hier dan de foto’s van de Das Beste Der Feste van gisteren (5 april) in Keulen. En uiteraard een super leuk filmpje die Florian heeft ingesproken ;). Ik heb toen ik thuis kwam meteen maar de handtekening kaarten ingelijst en die staan op de kast :)! Ook heb ik de cd van Klubbb3 dus drie keer, tja je bent fan of je bent het niet he :). Ik sta ook op de foto met Florian, alleen die plaats ik niet, ik zie er niet uit, die had ik eerst bijna niet en ook had ik zowat de handtekening niet eens! Kom ik terug met twee! Maar dat is bizar daar hoe dat gaat zeg! Ik moet wel even Martijn Stoffers van Feuerherz bedanken, dankzij hem stond ik voor aan toen Florian kwam, Martijn is Nederlands dus ik had hem gevraagd hoe ik aan Florian een foto vraag. Voor mezelf ook al besloten dat als hij weer een keer ergens optreed wat een beetje te doen is qua reistijd, ga ik weer, als ondertussen Florian dan aan zijn ‘goedeavond’ oefent ;)! Ik heb nu ook echt live meegemaakt dat Florian echt helemaal in zijn element is op het podium, leuk is dat! Kortom de avond was geweldig!! ?!

IMG_20160406_162445 20160406_170826

DSCF4323.jpg DSCF4353.jpg DSCF4410.jpg DSCF4443.jpg Untitled-1.jpg


De video vind je op deze pagina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.