Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
May 10, 2018

Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres

Afgelopen weekend ben ik naar Oberhausen (5 mei) en Keulen (6 mei) geweest om dan ein-de-lijk, de tour van Florian eens te kunnen bezoeken!! Ik ben namelijk geweest bij Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres

De volgende artiesten traden op bij Das Grosse Schlagerfest:
– Ross Antony
– Klubbb3
– Helene Nissen
– DDC Tanzer
– Jurgen Drews
– Ben Zucker

En wat was het een leuke show! Ik had een extra soundcheck ticket geboekt, en daarmee kregen we dus een leuke rondleiding achter de schermen, daarna kwam Klubbb3 ons begroeten en een aantal liedjes zingen. En Jan vroeg of er nog Hollanders waren, en ja, die waren er, dus Jan zag me en zij hallo waarna Florian me ook zag en hallo Marijke zei en hij vroeg nog hoe het ging :).

In Keulen werd het nog leuker, want toen mocht ik op de foto met Florian en met Christoff, Jan was te laat, hij was in Nederland om te oefenen met de Toppers, ja moet ook gebeuren. Na dat ze wat gezongen hadden, hadden ze het er over  dat Christoff een knappe man was, daar reageerd ik op, waarop Christoff tegen Florian zei: ze is een verliefd op je Florian, nouja Florian weet hoe ik heet, dus die zei het een en ander (ik weet helaas niet meer exact wat), en toen ze aan het eind weggingen zwaaide die nog eens extra voor Marijke :p, best beschamend eigenlijk, maar ook leuk.

De show was heel leuk, de liedjes waren overwegend natuurlijk uiteraard in het Duits, maar er zaten ook een aantal Engelse liedjes tussen, wat voor mij dan weer gunstig was, want ik kende niet alle Duitse liedjes.
In Oberhausen heb ik vanuit het publiek nog een envelop met daarin foto’s voor Jan, Christoff en Florian overhandigt en die heeft Christoff aan hun gegeven zei die zondag.

Ik heb 2 sleutelkoords gekregen met daaraan een pasje waarop staat: Soundcheck Ticket.

In Oberhausen werd er aan het eind door Florian gemeld dat er helaas geen signeersessies meer aan het eind van de show kwam vanwege tumult bij de andere signeersessies na de shows had de beveiliging het helaas niet meer toegelaten, jammer, maar niets aan te doen, ja of wel, geen idee….

‘s Maandags ben ik nog een dagje in Keulen geweest en heb ik daar bij de Mediamarkt de cd Schlagerchampions 2018 gekocht.
En dinsdag was ik weer thuis.

Hier onder volgen een aantal foto’s, sommige foto’s zijn mooier dan andere foto’s, er komen nog meer foto’s aan, want ik mag met toestemming van Inge en Cindy een paar van hun foto’s voor de site gebruiken, met vermelding er op, waarvoor dank :)! Op mijn foto’s staat ook een vermelding naar de site, gelieve alle vermeldingen op de foto’s te laten staan, vriendelijk bedankt.

Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres
Wir Werden Immer Mehr! – Oberhausen 5 mei 2018

002.jpg 014.jpg 018.jpg 022.jpg 028.jpg

 

Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres
Wir Werden Immer Mehr! – Keulen 6 mei 2018 (Soundcheck)

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg

 

Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres
Wir Werden Immer Mehr! – Keulen 6 mei 2018

001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg

Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres > Oberhausen – 5 mei 2018
Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres > Soundcheck > Keulen – 6 mei 2018
Das Grosse Schlagerfest – Die Party des Jahres > Keulen – 6 mei 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.