Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
dec 1, 2016

Die Seer & Florian Silbereisen – foto’s bij opnames?

Ik was eigenlijk op zoek naar een songtekst van Die Seer & Florian Silbereisen – Seerisch, aangezien ik weinig begrijp van wat ze nou precies zingen, het blijkt dus een rap-versie te zijn, maar als je dacht dat je de normale versie, als Nederlander (of waar je ook vandaan komt, behalve uit een Duits-sprekend land) wel begreep heb je het mis, de normale is al net zo onduidelijk als de rap-versie. Maar ze hebben plezier, en het klinkt leuk 🙂

Kwam ik onderstaande foto’s tegen van ik denk opnames voor die videoclip van dat lied uit de vorige post op deze site. Ik gok dat de foto’s zijn genomen in de zomer, ergens in Oostenrijk? In ieder geval heb ik nu dus wel nieuwe foto’s, maar nog steeds geen songtekst, daar ga ik nog even verder naar op zoek, ik wil toch wel graag weten wat hij zingt :).

Florian kan echt alles, wat een hoop talenten heeft hij!

Men zegt dat het dus is gezongen in het Oostenrijks en niet in Beiers dialect.

001seeftFlo.jpg 002seeftFlo.jpg

[feather_share]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.