Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Dec 23, 2018

Florian en Helene Fischer uit elkaar.

Het nieuws hier over is al sinds woensdag bekend. Ik heb er daarom ook een tijdje over nagedacht dit op de fansite te plaatsen. Maar ik heb besloten het nieuws toch op de fansite te plaatsen.

De meeste mensen die mij kennen en die deze fansite bezoeken weten dat ik niet zo heel veel slecht nieuws over Florian op deze site plaats.
Alles wat je in de roddelbladen leest over Florian, dat plaats ik niet (scans of de facebook pagina uitgezonderd….)

Echter is afgelopen week nieuws gekomen wat wel slecht is. Namelijk dat Florian en Helene na 10 jaar relatie uit elkaar zijn, en Helene inmiddels een ander heeft. Florian heeft dit ook op zijn Facebook bekend gemaakt. Dan denk je whatever iedereen gaat uit elkaar, maar volgens mij zit het bij sommige nog al gevoelig…. ook ik was niet blij met dit nieuws.
Ondertussen heeft op social media iedereen hun mening daarover, en nu nog steeds.
Natuurlijk heb/ had ik ook mijn mening hier over, en dat natuurlijk niet ten goede van Helene maar dat terzijde.

Ik heb inmiddels mijn mening geuit.
Ik bespreek nog wel mijn ideeën met een Duitse kennis via Instagram, maar ik ben niet van plan die ideeën openbaar te plaatsen.

Want we weten allemaal niet wat er privé heeft afgespeeld waardoor ze na 10 jaar uit elkaar zijn. De komende tijd zullen er nog veel dingen gespeculeerd worden in de roddelbladen zoals wat ze ook deden toen Florian en Helene nog een relatie hadden.
Enkel blijft de waarschuwing gelden dat alles wat je in die bladen leest onzin is tot dat het juiste gezegd word door de persoon in kwestie…

Florian Silbereisen Fansite zal dan ook niet in gaan op meningen van anderen over zowel Florian als ook over Helene (ik ben tenslotte een Florian fansite)
Ik plaats alleen nieuws als het waarheid is, en ik check het ook liever dubbel via mensen die ik goed ken.

Foto © Helene Fischer

1 Comment on “Florian en Helene Fischer uit elkaar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.