Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
May 14, 2016

Foto’s DBDF in Krefeld – 10 mei 2016

Gisteren was de laatste dag van Florian zijn Das Beste Der Feste tour! Bij deze, Danke Schon fur alles, Liebe Florian!! ūüôā

Hier dan eindelijk de foto’s van de Das Beste Der Feste tour van Florian Silbereisen in Krefeld op 10 mei. Helaas heb ik niet helemaal tot het einde foto’s kunnen maken, de batterijen van mijn camera waren al twee keer eerder leeg geweest die avond, en ik had helaas maar 3 keer 4 batterijen mee. Ook vind ik ze deze keer niet echt geweldig gelukt, nouja, sommige zijn beter gelukt als anderen, dat komt omdat ik verder weg van het podium af zat, in Keulen had ik rij 9! Maar met photoshop zijn ze toch nog redelijk mooi geworden :). En tijdens de autogrammstunde achteraf had ik de eer om twee keer met Florian op de foto te mogen, en zijn schouder gevoeld haha, ondanks dat ik een klubbb3 cd boekje kwijt ben, ben ik toch heel blij met alles, als ik de tijd kon terug draaien dan deed ik dat! Ik had Florian overigens autodrop en een blikje stroopwafels gegeven, al heb ik geen idee wat hij daarvan vond, ook gezegt dat ik deze site voor hem gemaakt heb, I look zei hij (dat zei hij vorige keer ook ja), voor de rest hadden we een gigantisch taalgebrek, hij zei dat ie me amper begreep…. ūüôā

En nou is het wachten op de Klubbb3 tour van 2017!!

003.png 007.png 014.png 022.png 028.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.