Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Oct 23, 2016

Schlagerbooom

Afgelopen vrijdag (21 oktober) was de tv opname van Schlagerbooom, dat uitgezonden werd op zaterdag 22 oktober.

We waren om ongeveer 15:30 bij die Westfalenhal in Dortmund aangekomen, waar we eerst nog Florian zagen. We hebben een foto kunnen maken met Florian :)!
Daarna was het ontzettend lang wachten!!! Ze hadden ons gezegd dat om half 6 de tassencontrole was, maar dat werd op de een of andere manier half 7. Uiteindelijk mochten we dus naar binnen!
We wisten op de eerste rij te komen! Om 20:15 begon de show, met Florian helemaal boven het publiek, daarna kwamen Jan en Christoff ook erbij. Het was onwijs leuk om te zien!

Voor de rest was het echt tof om zo’n opname eens mee te maken :), ik heb zelfs nog twee keer een hand gehad van Florian, hij liep langs ons, een keer was het echt een stevige hand, en de tweede keer meer een soort high five achtig.

003.jpg 012.jpg 015.jpg 020.jpg

Ook werd Florian verrast, hij mag op 17 november een grote Duitse prijs, de Bambi op halen voor beste tv persoonlijkheid!!
(17 november: 20:15 – ARD) Namens deze fansite, Florian van harte gefeliciteerd met die mooie prijs, je verdiend het, je werkt er tenslotte hard voor om je fans te vermaken :)!!

Ook werd Klubbb3 aangenaam verrast met een Gouden plaat voor hun album Vorsicht Unzensiert!!

Klik op de foto om originele grootte te bekijken

001.jpg 002.jpg

Ook heb ik een paar filmpjes gemaakt deze heb ik op mijn YouTube kanaal gezet 🙂

Schlagerbooom was gewoon geweldig, Florian was ook weer geweldig!! Ik heb ontzettend genoten van alles!! Hopelijk is er volgend jaar weer zoiets!

[feather_share]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.