Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
jan 13, 2019

Schlagerchampions – das Grosse fest der Besten

Gisterenavond was live op de ARD de Schlagerchampions – Das Grosse Fest der Besten te zien! In de hal waren 10.000 toeschouwers en ook blijkt het zeer goed bekeken te zijn, 5.8 miljoen toeschouwers hebben Schlagerchampions live op de ARD bekeken (Nederland & België word in dit aantal helaas niet meegerekend).

Klubbb3 moest het helaas zonder Christoff doen, hij is afgelopen week aan een lekkende hartklep geopereerd en is nou bezig aan zijn herstel. Dat maakte heet Klubbb3 feestje wat ze er bij ieder optreden van maken er niet minder om :).

002.jpg 001.jpg 004.jpg 004.jpg

001.jpg 004.jpg 005.jpg 016.jpg

De volgende show op de ARD die wij in Nederland kunnen kijken is te zien op 16 maart om 20:15u dan presenteert Florian live van uit Media City Leipzig in Leipzig ‘Florian Silbereisen präsentiert ALLE SINGEN KAISER – DAS GROSSE SCHLAGERFEST een show geheel geweid aan schlager artiest Ronald Kaiser.

Voor wie MDR heeft heeft geluk want in februari kunnen jullie dan genieten van DIE HÜTTENPARTY DES JAHRES, eveneens vanaf Media City Leipzig in Leipzig, deze show word opgenomen op donderdag 14 februari en hier zijn nog tickets voor te bestellen. Een Dirndl en/of een Lederhose is een kledingvoorschrift.

Meer info later in de sidebar onder het kopje ‘Latest Projects’.

3 reacties on “Schlagerchampions – das Grosse fest der Besten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.