Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Jul 25, 2018

[21 juli] Starnacht Am Wörthersee 2018]

002.jpg 003.jpg 005.jpg 006.jpg 008.jpg

CONCERTEN & FESTIVALS > 2018 > [21 JULI] STARNACHT AM WÖRTHERSEE 2018

Foto’s © M. Krobath ANS Press Society

Afgelopen zondag bestond Florian Silbereisen Fansite alweer 2.5 jaar! Ik begon met de fansite op 22 januari 2016, toen was het nog Florian Silbereisen Fansite Holland, maar ondertussen is Holland er vanaf gehaald. En het was toen ook nog een subdomain geloof ik, tot april ergens. Ik werk nog altijd met veel plezier aan de fansite over deze mooie Duitse zanger en presentator Florian Silbereisen, dat ik hoop dat de site nog heel lang zal blijven bestaan! Op naar de 5 jaar zal ik dan maar zeggen :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.