Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Feb 19, 2017

Florian & KLUBBB3 gezien

Afgelopen vrijdag stonden wij heel vroeg op omdat we naar Hilversum gingen, om Klubbb3 te kunnen zien <3, nouja ik ging meer voor Florian maar oké.
We waren ongeveer om half 8 bij radio 538 aangekomen en daar stond Florian buiten te roken en met koffie. Toen we in zijn buurt kwamen begon hij uit het niets een heel gesprek met ons in het Engels, als of we hem al jaren kennen, en nooit anders doen. Hij vroeg waar ik vandaan kwam, en hij zei dat hij heel erg moe was omdat hij laat was gaan slapen, pas om 2 uur in het hotel was enzo, en dat ie daarom de bril maar op had want zijn ogen waren moe. Een paar foto’s gemaakt en nog even lekker geknuffeld.

Uiteindelijk maar weer weggaan en later weer terug gekomen. En toen stond Jan daar met Florian. Hebben we een enorm tof gesprek gehad met zijn allen, Christoff er nog bij :). Komt Florian in eens naast me staan zegt ie: Zullen we even samen een selfie maken, en zal ik die dan maken? Weer 2 foto’s erbij. ūüôā Een paar handtekeningen erbij. Florian zei nog van je komt toch naar de tour? Ja 2x in Keulen en Oberhausen, oh zei hij, Oberhausen is de laatste dag van de tournee… Toen vroeg ik nog weer eens om een knuffel en toen begon ie met me te dansen en een stukje van Het Leven Danst Sirtaki te zingen <3 en zei hij plots in eens ‘Mein Knuffelmausie’ :o.

Zo leuk die ochtend met Florian, de fijnste dag van dit jaar tot nu toe :).

18 maart zie ik hem weer in Keulen dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.