Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Jan 14, 2017

Klubbb3 bij Volle Kanne – 9 januari 2017

Afgelopen maandag begon de Promotietour van Klubbb3 langs alle tv en radio zenders. Ze begonnen bij Volle Kanne, ook werd er wat over Florian zijn nieuwe Tatoeage  gesproken, waar hij niet bijzonder veel over zei, zijn nieuwe Tatoeage blijkt van zijn pols tot zijn elleboog te zijn. Hij vond het nog te vroeg om te vertellen wat het is en waarom.

Restte mij afgelopen week enorm veel vragen, want ik vind die nieuwe Tatoeage totaal niet mooi, ik heb er zelfs over nagedacht om te stoppen met fan zijn, en mezelf een paar dagen rust gegeven om er niet aan te hoeven denken, vanwege dat dus… Gelukkig heb ik met een aantal van mijn vrienden, die ook fan zijn van Florian, een goed gesprek gehad, want hoe kan ik nou stoppen met fan zijn omdat ik een Tatoeage lelijk vind? Aan de ene kant, mijn beslissing, aan de andere kant, wellicht wel helemaal geen goede beslissing :(. En, ben ik dan een slechte fan als ik iets niet mooi vind aan Florian? Nee kennelijk ben ik dan geen slechte fan :). Ik ben mezelf nu aan het aanleren dat ik niet alles aan en van mijn idool mooi hoef te vinden, en Florian zal het vast niet zo erg vinden als ik iets nu lelijk aan hem vind. Het is zijn arm :), en verder is hij nog gewoon de Florian die hij was voor dat ik wist dat hij een Tatoeage had die ik lelijk zou vinden, en daar ga ik vanaf nu weer aan werken :)…

We zullen hopelijk snel genoeg horen wat de nieuwe Tatoeage voor hem betekend en wat het is :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.