Florian Silbereisen Fansite
Florian Silbereisen Fansite
Posted on
Mar 19, 2016

Vorsicht Unzensiert! 2 keer

Wel ja, ik heb meerdere cd’s dubbel, ik heb met vooral erg veel cd’s van Jan Smit dubbel. Maar Klubbb3, met dus Florian Silbereisen,¬†had ik nog niet dubbel :p. Nouja, er zit wel iets verschil in de cd’s. De tekst onder ‘Vorsicht Unzensiert!’ is bij de ene cd in het Nederlands, en bij de andere is die in het Duits. Dat zit zo, ik heb die met de Nederlandse tekst toen op bol.com besteld, en die met de Duitse tekst heb ik vandaag gekocht bij de Mediamarkt. Zodoende heb ik nu twee keer de cd van Klubbb3, tja, je bent fan of je bent het niet he! ūüôā

20160319_151629

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.